Specht 20, Amstelveen

€ 575.000,- k.k.

Details

Overdracht

Vraagprijs
€ 575.000,- k.k.
Status
onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
hoekwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
2008
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend

Energie

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
125 m²
Perceeloppervlakte
134 m²
Inhoud
450 m³
Bergruimte oppervlakte
5 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Tuin
achtertuin met een oppervlakte van 42 m²

Omschrijving

Een modern en ruim HOEKhuis (2008) met uitbouw begane grond en modern keuken, VIER ruime slaapkamers en ruime zolderberging verdeeld over VIER etages, een zonnige tuin op het Westen. Gelegen aan de rand van het
Amsterdamse bos en de Poel in de kindvriendelijke woonwijk Bovenkerk. De woningen in deze... lees meer

Een modern en ruim HOEKhuis (2008) met uitbouw begane grond en modern keuken, VIER ruime slaapkamers en ruime zolderberging verdeeld over VIER etages, een zonnige tuin op het Westen. Gelegen aan de rand van het
Amsterdamse bos en de Poel in de kindvriendelijke woonwijk Bovenkerk. De woningen in deze straat kenmerken zich door een rijke, fraaie architectuur, geïnspireerd op de jaren '30 stijl. Zaterdag 14 maart 2020 11.00-13.00 OPEN HUIS. U bent welkom, ook voor een afspraak op een andere dag. * For English see below.*

Deze riante eengezinswoning is een TURNKEY woning met een perceel EIGEN grond van ca. 134 m2, kortom heerlijk wonen.

Absolute pluspunten zijn de ruime en brede opzet van de woning, een riante living met uitbouw en VLOERverwarming, vier verdiepingen waaronder een vliering, uitstekende ligging in een mooie en prettige buurt. Verder is de moderne luxe keuken van alle comfort en kwaliteit voorzien met uitsluitend Bosch apparatuur. Waaronder een ruime koelkast, apart een vriezer, vaatwasmachine, gewone oven en apart een stoomoven, 5 pits gasstel met wokbrander, een fraaie afzuigkap ter hoogte van het kookeiland. De woning heeft openslaande deuren naar de heerlijke tuin op het Westen. Het betreft een hoekgelegen woning met vrij uitzicht.

Zie de foto's en de plattegronden voor de exacte indeling van deze heerlijke woning! U bent welkom voor een bezichtiging.

Deze geliefde woonwijk kenmerkt zich door verscheidene types fraaie woonhuizen, rustig autoverkeer, omgeven door groenvoorzieningen en speelplaatsjes waar kinderen volop kunnen spelen met elkaar. Op korte afstand ligt het recent uitgebreide winkelcentrum Westwijkplein met diverse winkels en speciaalzaken, Het moderne Stadshart is nabij, een gezellig populair restaurant Silversant, een Japans restaurant Fussia, sportpark de Kegel, voetbal, hockey en tennisverenigingen, het Amsterdams bos en de Poel allemaal in de directe omgeving. Maar ook scholen (Internationaal, lager en middelbaar), een medisch centrum en apotheek, kinderdagverblijven liggen allemaal binnen fietsbereik. Er zijn meerdere autowegen, busverbindingen voor een snelle toegang naar o.a. Schiphol en Amsterdam.

INDELING
Begane grond: Via de verzorgde ruime voortuin komt u bij de entree. In de entree bevindt zich de ontvangsthal met meterkast, garderobemogelijkheid en toilet met fonteintje. Via de entree komt u in de ruime en lichte, uitgebouwde living met een fraaie houten vloer (voorzien van vloerverwarming), een massief spekstenen houtkachel voor aanvullende verwarming, aangename warmte en gezelligheid, open luxe keuken. Aan de achterzijde bevinden zich fraaie openslaande deuren die toegang geven tot uw zonnige achtertuin met schuur.

De design keuken van het topmerk Proline aan de voorzijde is voorzien van diverse inbouwapparatuur en beschikt o.a. over een fraai werkblad, een kookeiland, grote koelkast en apart ruime vriezer, een grote oven met alle functies en apart een stoomoven, een vijf pits gasstel met wokbrander, RVS afzuigkap, en een luxe vaatwasser allemaal van het solide merk Bosch.

De zonnige achtertuin op het Westen is ruim (ca 40 m²) en zonnig maar ook gedeeltelijk beschut voor uw privacy. Fraai aangelegd met een terrasgedeelte om lekker te zitten en een vijvertje met vissen. Er is zonwering over het hele terras aanwezig en een riante houten schuur voorzien van elektra en een betonnen vloer. Uw kinderen kunnen lekker spelen in de tuin en in de speeltuinen in de buurt. De tuin biedt genoeg ruimte om familie of vrienden uit te nodigen voor een gezellige barbecue, of zelf lekker in uw ligstoel te genieten van de zon. Er is een achterom aanwezig.

Eerste etage: Op deze verdieping zijn er 3 ruime en lichte slaapkamers, een moderne badkamer met apart riant ligbad, dubbele wastafel, een 2e toilet, en het geheel is keurig betegeld. Ook op deze etage is vloerverwarming aanwezig.

Tweede etage: Middels een vaste trap komt u op de tweede verdieping met 1 ruime en open (slaap)kamer of een mogelijkheid voor een tweede slaapkamer en een aparte bescheiden badkamer. Er is extra opbergruimte achter de knieschotten. Ook treft u op deze etage de opstelling voor wasmachine, droger en CV. Tevens is deze verdieping voorzien van vloerverwarming.

Vliering: Een riante oppervlakte bereikbaar door middel van een vlizotrap met een stahoogte van circa 1,65 meter. Deze biedt aanvullend mogelijkheden. Tenslotte is de woning voorzien van 10 zonnepanelen voor het opwekken van circa 2250 kW duurzame energie en beschikt over een A label.

BIJZONDERHEDEN
HOEK woning bouwjaar 2008
Woonoppervlakte van ca. 125 m² onafhankelijk NEN ingemeten
Vliering bereikbaar d.m.v. een vlizo trap van ca. 5 m²
Schuurtje van ca. 5 m²
Achtertuin ca. 40 m²
Een groot perceel EIGEN grond van 134 m²
5 kamer woning verdeeld over drie etages, met een vierde etage voor berging, een ruime vliering
Ruime uitgebouwde living met openslaande deuren naar de achtertuin
Royale achtertuin zonnig op het Westen, fraai aangelegd met buitenkraantje en elektrapunt
Goede bereikbaarheid met openbaar vervoer en auto, zowel Schiphol en Amsterdam
Voldoende parkeergelegenheid, rustig (bestemmings)autoverkeer
De buurt is rijk aan woningen op stand, groenvoorzieningen
Speelmogelijkheden voor kinderen in de omgeving
Uitstekend onderhouden, goed ingericht, turn key
Geheel voorzien van energie sparende vloerverwarming
De woning is geheel voorzien van isolatie
De woning heeft dubbele beglazing in hardhouten kozijnen Energielabel A
Het energieverbruik is door de zonnepanelen en de duurzame speksteenkachel bijzonder laag
De locatie is uitstekend.

A modern and spacious HOEK house (2008) with extension ground floor and modern kitchen, FOUR spacious bedrooms and spacious attic storage spread over FOUR floors, a sunny garden in the West. Located on the edge of it
Amsterdam forest and the Poel in the child-friendly residential neighborhood of Bovenkerk. The houses in this street are characterized by a rich, beautiful architecture, inspired by the 1930s style. Saturday, March 14, 2020 11.00-13.00 OPEN HOUSE. You are welcome, also for an appointment on another day.

This spacious family home is a TURNKEY home with a plot of OWN land of approximately 134 m2, in short, wonderful living.

Absolute plus points are the spacious and wide layout of the house, a spacious living room with extension and FLOOR heating, four floors including a loft, excellent location in a nice and pleasant neighborhood. Furthermore, the modern luxury kitchen is equipped with every comfort and quality with exclusively Bosch appliances. Including a large fridge, separate freezer, dishwasher, regular oven and separate steam oven, 5 burner gas stove with wok burner, a beautiful extractor hood at the height of the kitchen island. The property has French doors to the delightful garden in the West. It is a corner house with unobstructed view.

See the photos and the floor plans for the exact layout of this delightful home! You are welcome for a viewing.

This beloved residential area is characterized by various types of beautiful houses, quiet car traffic, surrounded by green spaces and playgrounds where children can play together with each other. On short distance is the recently expanded shopping center Westwijkplein with various shops and specialty shops, The modern city center is nearby, a cozy popular restaurant Silversant, a Japanese restaurant Fussia, De Kegel sports park, football, hockey and tennis clubs, the Amsterdam forest and the Poel all in the immediate vicinity. But also schools (international, primary and secondary), a medical center and pharmacy, daycare centers are all within cycling distance. There are several motorways, bus connections for quick access to, among others, Schiphol and Amsterdam.

PARTICULARITIES
Corner house year of construction 2008
Living area of ​​approximately 125 m² measured NEN independently
Attic accessible by d.m.v. a vlizo staircase of approx. 5 m²
Storage, shed of approx. 5 m²
Back garden approx. 40 m²
A large plot of OWN land of 134 m²
5 room apartment on three floors, with a fourth floor for storage, a spacious loft
Spacious expanded living room with doors to the back garden
Spacious back garden sunny on the West, beautifully landscaped with outside tap and electricity point
Good accessibility by public transport and car, both Schiphol and Amsterdam
Ample parking, quiet (destination) car traffic
The neighborhood is rich in homes on stand, landscaping
Play opportunities for children in the area
Well maintained, well furnished, turn key
Fully equipped with energy-saving floor heating
The house is fully equipped with insulation
The house has double glazing in hardwood frames Energy rating A
The energy consumption is particularly low due to the solar panels and sustainable soapstone fireplace
The location is excellent.

Streetview

Locatie

Contact opnemen

Deel via social media